Marinoidut kasvikset

Marinoidut kasvikset

ANNOSKOKO: 100 G

Luokka: 
Lakto-ovovegetaarinen ohjeet, Lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, Juurekset, Kaalit, Palkokasvit

Ainekset

100 Serving(s)

1

Ohje

Vaikeusaste

Marinoidut kasvikset ohje

  1. Huuhtele kasvikset ja paloittele kaalit ja porkkana annospaloiksi. Höyrykeitä tuoreet (tai pakastekasvikset) uunin ohjeen mukaisesti. Jätä kasvikset "al dente".

    Valmista marinadi:
    Sekoita öljy, balsamietikka, hunaja, basilika, timjami, rakuuna, valkosipuli ja suola keskenään.
    Kaada seos lämpimien kasvisten päälle ja sekoita. Anna marinoitua 2-3 tuntia tai yön yli.

    Vinkki: Marinoiduista kasviksista saa juhlavamman lisäämällä joukkoon aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja. Tuoreet kasvikset voi talviaikana korvata samalla määrällä pakastevihannessekoitusta (kaalisekoitus, papusekoitus, amerikansekoitus tms.)


Ylös