Värikäs kalapata

Värikäs kalapata

Värikäs kalapata

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 6 dl kalalientä
  • 1 annospussi sahramia (à 0,5g)
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 250 g porkkanoita
  • 500 g perunoita (esim. varhaisperunoita)
  • 1 fenkoli
  • 100 g salaattisipulia tai varhaissipulia
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 500 g lohta tai kirjolohta kuutioituna
  • hienonnettua tilliä
Vaikeusaste

Värikäs kalapata ohje

    • Kiehauta kalaliemi, sahrami ja valkosipuli.
    • Lisää kuutioidut porkkanat ja lohkotut perunat sekä viipaloitu fenkoli. Keitä, kunnes kasvikset tuntuvat hiukan pehmeiltä. Lisää hienonnettu sipuli ja huuhdeltu, hienonnettu pinaatti. Anna kiehua muutamia minuutteja.
    • Lisää lohikuutiot ja kiehauta. Lisää pinnalle hienonnettua tilliä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry