Porsas-kasvispata

Porsas-kasvispata

Porsas-kasvispata

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 300 g sian ulkofileetä suikaleina tai valmiita sianlihasuikaleita
  • 1 sipuli viipaleina
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • 0.25 tl jauhettua inkivääriä
  • 1.5 tl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 rkl hunajaa
  • 1 dl ohuita lanttusuikaleita
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl soijakastiketta
  • 1 dl porkkanasuikaleita
  • 0.5 dl juurisellerisuikaleita
  • 0.5 dl palsternakkasuikaleita
  • pala purjosipulia viipaleina
  • 1 dl vihreitä herneitä
Vaikeusaste

Porsas-kasvispata ohje

    • Ruskista lihasuikaleet ja sipuliviipaleet kasviöljyssä paistokasarissa. Mausta pippurilla, inkiväärillä, currylla ja paprikajauheella.
    • Lisää lanttusuikaleet, vesi, soijakastike ja hunaja. Hauduta 15 minuuttia.
    • Lisää porkkana-selleri- ja palsternakkasuikaleet ja hauduta kypsäksi.
    • Lisää purjoviipaleet ja herneet ja hauduta vielä 5 minuuttia.
    • Tarkista maku ja tarjoa liha-kasvispata keitettyjen perunoiden kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.