Kanelinen punakaalipata

Kanelinen punakaalipata

Kanelinen punakaalipata

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kanelinen punakaalipata ohje

    • Leikkaa punakaali viipaleiksi ja edelleen poikittain paloiksi. Hienonna sipulit ja leikkaa omenat suurehkoiksi kuutioiksi.
    • Hauduta punakaalia, sipulia ja omenia padassa tilkassa öljyä koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon omenamehu, siirappi, soijakastike ja mausteet. Lisää suolaa vasta kypsymisen loppuvaiheessa, mikäli se on tarpeellista.
    • Anna ruoan hautua kannen alla miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 30 - 40 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös