Itämainen liha-kasvisvokki

Itämainen liha-kasvisvokki

Itämainen liha-kasvisvokki

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 400 g porsaan tai naudan suikalelihaa
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl chiliä
  • 3 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 1 pieni purjo
  • 2 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 4 lehtisellerin vartta
  • 3 dl mungpavun ituja
Vaikeusaste

Itämainen liha-kasvisvokki ohje

    • Kuumenna öljy pannulla ja ruskista lihasuikaleet. Lisää mausteet ja hauduta hetki.
    • Viipaloi kasvikset tikkumaisiksi suikaleiksi ja lisää pannulle.
    • Hauduta, kunnes kasvikset ovat rapeankypsiä.
    • Lisää idut ja kuumenna.Tarjoa riisin tai nuudelien kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry