Intialainen perunapata

Intialainen perunapata

Intialainen perunapata

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Palkokasvit, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Intialainen perunapata ohje

    • Kuori sipuli, halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa sipuli ja paprika kuutioiksi.
    • Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä sipuli- ja paprikakuutiot siinä. Lisää inkivääriraaste, murskatut valkosipulin kynnet, mausteet, vesi, tomaattipyree ja pilkotut perunat. Peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
    • Lisää huuhdotut idut tai papupalat ja minimaissit. Kypsennä 5 minuuttia. Lisää herneet ja kypsennä vielä pari minuuttia.Tarjoa jasminriisin ja leivän kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös