Intialainen perunapata

Intialainen perunapata

Intialainen perunapata

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 sipuli
  • 1 paprika
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl currya
  • 0.5 tl kurkumaa
  • 0.5 tl chiliä
  • 2 dl vettä
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 8 perunaa
  • 2 dl ituja tai papupaloja
  • 100 g minimaisseja
  • 200 g pakasteherneitä
Vaikeusaste

Intialainen perunapata ohje

    • Kuori sipuli, halkaise paprika ja poista siemenet. Leikkaa sipuli ja paprika kuutioiksi.
    • Kuumenna öljy paistokasarissa ja pehmitä sipuli- ja paprikakuutiot siinä. Lisää inkivääriraaste, murskatut valkosipulin kynnet, mausteet, vesi, tomaattipyree ja pilkotut perunat. Peitä kannella ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
    • Lisää huuhdotut idut tai papupalat ja minimaissit. Kypsennä 5 minuuttia. Lisää herneet ja kypsennä vielä pari minuuttia.Tarjoa jasminriisin ja leivän kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry