Helppo broileri-kasvisvokki

Helppo broileri-kasvisvokki

Helppo broileri-kasvisvokki

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Kaalit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Helppo broileri-kasvisvokki ohje

    • Pese ja kuori kasvikset ja leikkaa tikkumaisiksi suikaleiksi. Viipaloi sienet. Suikaloi broilerin rintafilee.
    • Kuumenna öljy paistinpannulla tai wokkipannulla. Ruskista broileripalat pannulla. Ota broileripalat pannulta. Lisää pannulle kasviksia pienissä erissä kypsymisjärjestyksessä: kovimmat kuten porkkana ja lanttu ensin, jotka kypsyvät hitaimmin. Älä kypsennä liian kauan - vokkiruoissa kasvikset saavat jäädä hieman rapeiksi.
    • Kun kaikki kasvikset ovat pannulla, sekoita joukkoon broileripalat, chilikastike ja soija. Kuumenna vielä puolisen minuuttia. Tarkista maku. Tarjoa sellaisenaan tai keitetyn riisin kanssa.
  1. Vinkki:
    Broilerin voi korvata katkaravuilla. Lisää ne sulatettuina samaan aikaan kuin chilikastike.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös