Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Kaalit, Kala ja äyriäiset, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja ohje

    • Poista valkokaalista kantaosa ja paloittele kaali kookkaiksi paloiksi kannelliseen kasariin.
    • Puolita ja huuhtele purjo. Pilko purjo ja kuorittu sipuli kookkaiksi paloiksi kasariin.
    • Lisää hienonnettu valkosipuli, kookoskerma tai -maito, vesi ja kala- tai soijakastike.
    • Hauduta seosta kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes kaali on rapean pehmeää.
    • Lisää suuruste ja katkaravut ja kuumenna seos nopeasti. Tarjoa heti.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös