Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 pieni valkokaali
  • 0.5 pienestä purjosta
  • 1 sipuli
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 2 dl kookoskermaa tai -maitoa
  • 2 dl vettä
  • 1.5 rkl thaimaalaista kalakastiketta tai soijakastiketta
  • 1 rkl suurustetta vaaleille kastikkeille
  • 180 g isoja pakastekatkarapuja
Vaikeusaste

Haudutettua kookoskaalia ja katkarapuja ohje

    • Poista valkokaalista kantaosa ja paloittele kaali kookkaiksi paloiksi kannelliseen kasariin.
    • Puolita ja huuhtele purjo. Pilko purjo ja kuorittu sipuli kookkaiksi paloiksi kasariin.
    • Lisää hienonnettu valkosipuli, kookoskerma tai -maito, vesi ja kala- tai soijakastike.
    • Hauduta seosta kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes kaali on rapean pehmeää.
    • Lisää suuruste ja katkaravut ja kuumenna seos nopeasti. Tarjoa heti.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry