Kastanjainen sokerikakku

Kastanjainen sokerikakku

Kastanjainen sokerikakku

Luokka: 
Makeat leivonnaiset, Jälkiruoat, makeiset, Hedelmät

Ainekset

1 annosta

1

Taikina

Täyte

Vaikeusaste

Kastanjainen sokerikakku ohje

    • Vaahdota munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää jauhot siivilän läpi ja sekoita varovaisesti.
    • Vuoraa noin 30 x 38 cm:n kakkuvuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 200 asteessa 8 - 10 minuuttia.
    • Jäähdytä kakku ja kumoa leivinpaperiarkin päälle.
    • Sulata suklaa ja voi vesihauteessa, sekoita ja anna jäähtyä kymmenisen minuuttia. Sekoita suklaaseos kastanjasoseen ja aprikoosihillon kanssa.
    • Leikkaa kakkupohja kahdeksi samankokoiseksi levyksi.
    • Levitä kastanja-suklaaseosta toiselle levylle ja nosta toinen levy päälle. Anna kakun kovettua pakastimessa puoli tuntia ennen leikkaamista annospaloiksi. Siivilöi lopuksi palojen päälle kaakaojauhetta.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös