Maukkaat lisäkesipulit

Maukkaat lisäkesipulit

Maukkaat lisäkesipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 rkl (soijakastiketta tai balsamietikkaa)
  • 500 g kelta- tai salottisipuleita
  • vettä
  • suolaa
  • 3 rkl voita tai margariinia
  • 3 rkl hunajaa
Vaikeusaste

Maukkaat lisäkesipulit ohje

    • Kuori sipulit. Keitä sipuleita vähäsuolaisessa vedessä 4 - 5 minuuttia. (Ihan pieniä sipuleita ei tarvitse keittää, vaan ne voi laittaa suoraan pannulle.)
    • Kaada vesi pois ja anna sipuleiden pinnan haihtua kuivaksi.
    • Sulata voi paistinpannulla ja lisää joukkoon hunaja.
    • Kaada pannulle sipulit ja kypsennä miedolla lämmöllä koko ajan sekoitellen.
    • Loppuvaiheessa voit maustaa sipulit soijakastikkeella tai balsamietikalla.
    • Tarjoa sipulit liharuokien lisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry