Tosca-omenapaistos

Tosca-omenapaistos

Tosca-omenapaistos

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 4 hapahkoa omenaa
  • 50 g margariinia
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 1.5 rkl vehnäjauhoja
  • 0.5 dl maitoa
  • 50 g rouhittuja manteleita tai mantelilastuja
Vaikeusaste

Tosca-omenapaistos ohje

    • Halkaise omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.
    • Levitä omenalohkot laakeahkoon, voideltuun uunivuokaan.
    • Sulata kattilassa margariini tai käytä pullomargariinia. Lisää joukkoon fariinisokeri, vehnäjauhot ja maito. Anna seoksen kiehahtaa.
    • Sekoita joukkoon mantelirouhe tai mantelilastut. Kaada seos vuokaan omenalohkojen päälle.
    • Kypsennä paistosta 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla 25 - 30 minuuttia. Anna jäähtyä haaleaksi ennen tarjoilua.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry