Karamellisoidut lanttukuutiot

Karamellisoidut lanttukuutiot

Karamellisoidut lanttukuutiot

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 lanttu
  • 4 salottisipulia
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl sokeria
  • 1 rkl rosmariinia
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 0.5 dl piparkakkumurusia
  • suolaa
  • mustapippuria
  • (sinihomejuustoa)
Vaikeusaste

Karamellisoidut lanttukuutiot ohje

    • Kuori lanttu ja leikkaa noin 2 x 2 cm kuutioksi.
    • Lohko sipulit
    • Esikeitä lanttulohkot. Valuta hyvin.
    • Paista lanttukuutioita miedolla lämmöllä voissa. Lisää sipulilohkot ja sokeri. Kypsennä sekoitellen, kunnes sokeri sulaa ja ruskistuu hieman. Lisää hienonnettu rosmariini ja viinietikka. Vähennä lämpöä, pane kansi päälle ja hauduta lanttukuutiot kypsiksi.
    • Mausta piparkakkumurusilla, suolalla ja pippurilla.
    • Voit ripotella päälle sinihomejuustomurusia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.