Vihreä tankoparsakeitto

Vihreä tankoparsakeitto

Vihreä tankoparsakeitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Raparperi, parsa, yms

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Vihreä tankoparsakeitto ohje

    • Puhdista tankoparsat. Leikkaa parsannuput talteen. Jäljelle jääneestä tankoparsasta poista ensin puumainen tyvi. Jos kuori tuntuu sitkeältä, voit kuoria sen pois.
    • Kuori ja pilko sipuli. Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemikuutiot tai fondi, tankoparsan varret sekä sipuli. Keitä noin 10 minuuttia kannen alla. Siivilöi tankoparsa ja sipuli keitinliemestä. Säästä liemi.
    • Soseuta parsa ja sipuli monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa keitinlientä. Lisää kasvissose takaisin keitinliemeen.
    • Sekoita vehnäjauhot kerman joukkoon ja lisää keittoliemeen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen keittoon. Keitä noin 3 minuuttia. Mausta pippurilla.
    • Keitä parsannuppuja erikseen vedessä muutama minuutti ja lisää keittoon tarjolle vietäessä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös