Valkosipuli-fenkolikeitto

Valkosipuli-fenkolikeitto

Valkosipuli-fenkolikeitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Valkosipuli-fenkolikeitto ohje

    • Kuumenna öljy kattilassa ja hauduta valkosipulimurskaa hetken aikaa. Älä ruskista.
    • Lisää suikaloidut fenkolit ja kypsennä viisi minuuttia.
    • Lisää vesi ja paloiteltu sulatejuusto ja keitä 15 minuuttia.
    • Sekoita vehnäjauhot maitoon ja kaada seos ohuena nauhana keiton joukkoon koko ajan sekoittaen. Kypsennä 10 minuuttia.
    • Lisää tuoreyrtit ja hienonnetut sipulinvarret, mausta tarvittaessa suolalla ja kuumenna kiehuvaksi.
    • Tarjoa keitto paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös