Juustoinen parsakaalikeitto

Juustoinen parsakaalikeitto

Juustoinen parsakaalikeitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Kaalit, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Juustoinen parsakaalikeitto ohje

    • Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli. Leikkaa parsakaali sopiviksi nupuiksi ja paprikat suikaleiksi. Lisää perunat ja sipulikuutiot ja kiehuvaan kasvisliemeen.
    • Jos haluat lisätä keittoon suppilovahveroita, lisää liotetut suppilovahverot tässä vaiheessa.
    • Anna kiehua noin 12 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, sulatejuusto, parsakaalinnuput ja paprikasuikaleet. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.
    • Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja koristele lehtipersiljalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös