Purjo-äyriäispasta

Purjo-äyriäispasta

Purjo-äyriäispasta

Luokka: 
Kastikkeet ja marinadit, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Kala ja äyriäiset, Sipulit

Ainekset

3 henkilölle

1

Ohje

Lisäksi

Vaikeusaste

Purjo-äyriäispasta ohje

    • Leikkaa salaatti-/kevätsipulit tai purjo ohuiksi viipaleiksi. Purjoa käyttäessäsi halkaise ja pese purjo ja viipaloi puolikkaat purjot.
    • Kuori ja hienonna valkosipuli. Kuutioi tomaatit.
    • Kuumenna öljy paistinpannulla. Kuullota sipulit. Lisää tomaattikuutiot, valutetut katkaravut, sitruunamehu, suola, pippuri ja kaprikset. Lämmitä nopeasti, älä keitä, jotta ravut eivät sitkisty.
    • Tarkista maku ja ripottele lopuksi pinnalle hienonnettua tuoretta basilikaa. Sekoita rapukastike keitetyn tuorepastan joukkoon ja tarjoile heti raastetun parmesaanin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös