Vadelmavaahto

Vadelmavaahto

Vadelmavaahto

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 5 dl vadelmia
  • 4 rkl sokeria
  • 2 dl vispautuvaa kermaa
  • 4 kpl valkuaista

Lisäksi

  • koristeeksi kokonaisia vadelmia
Vaikeusaste

Vadelmavaahto ohje

    • Soseuta vadelmat ja mausta sokerilla.
    • Vatkaa kerma sakeaksi vaahdoksi. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
    • Sekoita marjasose valkuaisvaahtoon kevyesti nostellen.
    • Lisää seokseen kermavaahto niin ikään kevyesti nostellen.
    • Annostele vaahto jälkiruokamaljoihin ja pidä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.
    • Koristele vadelmilla juuri ennen tarjoilua.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry