Vadelmamunakas

Vadelmamunakas

Vadelmamunakas

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Jälkiruoat, makeiset, Marjat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Tarjoiluun

Vaikeusaste

Vadelmamunakas ohje

    • Poista leivästä kuoret ja murenna loppu viipale kulhoon. Sekoita joukkoon kerma, munat, sokerit ja ripaus suolaa. Vatkaa kevyesti.
    • Kuumenna pinnoitettu paistinpannu, lisää tilkka rasvaa ja kaada munakasseos pannulle.
    • Sekoittele munakasmassaa muutaman kerran ja pane pannun päälle kansi. Anna munakkaan hyytyä miedolla lämmöllä.
    • Lisää hyytyneelle, mutta vielä mehevän kostealle pinnalle vadelmat. Kuumenna hetki ja valuta munakas tarjoiluvadille.
    • Puuteroi pinta tomusokerilla, jonka voit tupruttaa päälle tasaisesti teesiivilän läpi.
    • Tarjoa marjamunakas lämpimänä aamu- tai välipalalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös