Täytetyt portobellot

Täytetyt portobellot

Täytetyt portobellot

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Uuni- ja grilliruoat, Broileri ja kalkkuna, Sienet

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Täytetyt portobellot ohje

    • Poista sienistä jalat ja hienonna ne.
    • Hienonna sipulit ja chili. Raasta porkkanat. Hienonna persilja.
    • Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja lisää pannulle jauheliha, sienihakkelus, sipulit, chili ja porkkanaraaste. Kypsennä sekoitellen.
    • Mausta soijakastikkeella, pippurilla ja persiljalla.
    • Erottele munien keltuaiset ja valkuaiset. Sekoita keltuaiset täytteeseen.
    • Voitele uuninkestävä vuoka ja asettele siihen portobellojen lakit. Täytä sienet jauheliha-kasvisseoksella. Siirrä 200-asteiseen uuniin viideksi minuutiksi.
    • Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Kääntele joukkoon varovasti juustoraastetta ja nostele seos esipaistetuille sienille.
    • Kuorruta 250-asteisessa uunissa viisi minuuttia eli kunnes pinta on saanut kauniin värin.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös