Peruna-paprikarulla

Peruna-paprikarulla

Peruna-paprikarulla

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Lämpimät lisäkeruoat, Uuni- ja grilliruoat, Peruna, muut tärkkelyskasvit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Täyte

Vaikeusaste

Peruna-paprikarulla ohje

    • Kuori perunat ja raasta hienoksi raasteeksi. Sekoita perunaraaste, munat, suola ja pippuri.
    • Kaada seos voidellun leivinpaperin päälle. Levitä perunaraaste ohueksi, noin 35 cm x 30 cm:n kokoiseksi levyksi.
    • Paista 200-asteisen uunin alimmalla tasolla 20 - 25 minuuttia, kunnes pohja on saanut hieman väriä.
    • Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna paprika, basilika ja oliivit. Murenna feta. Yhdistä kaikki täytteen aineet tuorejuustoon.
    • Levitä täyte perunalevyn päälle ja kääri levy rullalle. Tarjoile liha- tai kalaruokien lisäkkeenä tai sellaisenaan salaatin kanssa.
  1. Vinkki:
    Käärön voi myös valmistaa etukäteen ja säilyttää jääkaapissa kelmuun tai folioon käärittynä, jolloin se vetäytyy kauniisti muotoonsa, tiiviiksi rullaksi. Lämmitä ennen tarjoilua 225-asteisessa uunissa 5 - 10 minuuttia niin, että käärön pinta saa kauniin värin.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös