Japanilainen kiinankaalisalaatti

Japanilainen kiinankaalisalaatti

Japanilainen kiinankaalisalaatti

Luokka: 
Kylmät lisäkeruoat, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vegetaariset ohjeet, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Lisäksi

Vaikeusaste

Japanilainen kiinankaalisalaatti ohje

    • Leikkaa kiinankaali leveiksi suikaleiksi. Kiehauta vesi ja mausta suolalla. Lisää kaali kiehuvaan veteen. Anna kiehua minuutin ajan. Kaada vesi pois ja huuhtele kaali suikaleet kylmällä vedellä kypsymisen pysäyttämiseksi.
    • Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa. Kääntele kiinankaalisuikaleita kastikkeessa. Koristele seesaminsiemenillä. Laita hetkeksi jääkaappiin maustumaan. Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös