Kiinankaali-possuvokki

Kiinankaali-possuvokki

Kiinankaali-possuvokki

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Kaalit, Liha, sisäelimet, makkarat, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kiinankaali-possuvokki ohje

    • Kääntele lihasuikaleet maissijauhoissa kahdella haarukalla nostellen.
    • Sekoita öljyyn soijakastike ja pyöräytä jauhotetut lihasuikaleet seoksessa.
    • Paista lihasuikaleet kuumalla pannulla öljytilkassa.
    • Kuori ja suikaloi porkkanat. Leikkaa kiinakaali suikaleiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli.
    • Lisää kasvikset pannulle ja kuumenna sekoitellen lihasuikaleiden kanssa.
    • Sekoita veteen sokeri, pähkinälevite, sherry tai vastaava ja tomaattisose. Lisää seos pannulle ja sekoita. Mausta mustapippurilla.
    • Hienonna ruokaan lopuksi tuoretta korianteria ja tarkista maku.
    • Tarjoa tumman riisin kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös