Kesäkurpitsa-paprikavokki

Kesäkurpitsa-paprikavokki

Kesäkurpitsa-paprikavokki

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-paprikavokki ohje

    • Huuhtele kasvikset. Halkaise kesäkurpitsat ja leikkaa viipaleiksi. Huuhtele paprikat ja leikkaa suikaleiksi. Viipaloi lehtiselleri ja halkaistu, huuhdottu purjo. Hienonna valkosipuli.
    • Kuumenna öljytilkka vokki- tai muurinpohjapannulla. Kuullota kasvikset ja inkivääriraaste.
    • Mausta ja tarkista maku.
    • Tarjoa esimerkiksi broileriruoan lämpimänä kasvislisäkkeenä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös