Jäädytetty herukkajuustokakku

Jäädytetty herukkajuustokakku

Jäädytetty herukkajuustokakku

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Makeat leivonnaiset, Jälkiruoat, makeiset, Marjat

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Lisäksi

Täyte

Vaikeusaste

Jäädytetty herukkajuustokakku ohje

    • Hienonna pohjan keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin. Painele muruseos irtopohjaisen, leivinpaperilla vuoratun vuoan pohjalle.
    • Valmista täyte: Soseuta herukat sauvasekoittimella. Sekoita tuorejuustoon soseutetut herukat, sokeri, keltuaiset, vaniljasokeri ja kardemumma. Vatkaa valkuaiset ja kerma erikseen vaahdoiksi.
    • Lisää juustoseoksen joukkoon varovasti käännellen ensin valkuaisvaahto ja sitten kermavaahto. Kaada täyte pohjan päälle ja laita pakastimeen vähintään 8 tunniksi, mieluiten yön ajaksi.
    • Ota kakku sulamaan noin puoli tuntia ennen tarjoamista, jotta se ehtii vähän pehmetä. Koristele herukoilla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös