Kookoskaali

Kookoskaali

Kookoskaali

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Lämpimät lisäkeruoat, Pata- ja vokkiruoat, risotot, Vegetaariset ohjeet, Kaalit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kookoskaali ohje

    • Suikaloi puhdistettu kaali leikkuulaudalla veitsen avulla. Hienonna pieni määrä tuoretta chiliä.
    • Kuumenna öljytilkka isossa kattilassa tai vokkipannulla ja kuumenna ensin kevyesti kookoshiutaleet ja rusinat, lisää sitten kaalisuikaleet ja kuumenna pikapaistaen niin, että kaali jää napakan kypsäksi eikä täysin pehmene.
    • Jos käytät kovaa talvikaalia, voit tarvittaessa hauduttaa ruokaa kannen alla pikapaiston jälkeen niin, että lisäät nesteeksi hieman kookosmaitoa tai kasvislientä.
    • Mausta ripauksella suolaa ja makeuta sokerilla tai hunajalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös