Varhaiskaali-broilerivokki

Varhaiskaali-broilerivokki

Varhaiskaali-broilerivokki

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Broileri ja kalkkuna, Juurekset, Kaalit, Sipulit

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Varhaiskaali-broilerivokki ohje

    • Leikkaa broilerinliha ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla tai vokkipannulla tilkka rasvaa ja paista broilerisuikaleet niin, että pinta saa väriä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
    • Paloittele pienet sipulit lohkoiksi, viipaloi myös varret. Raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali.
    • Lisää pannulle ruskistettujen broileripalojen joukkoon sipulit, varret voit säästää lisättäviksi lopuksi ruoan pinnalle. Kun sipuli on hieman kuullottunut, lisää porkkanaraaste sekä kaalisuikaleet. Sekoittele kahden lastan avulla nostellen.
    • Lisää viinietikka ja omenamehu. Anna ruoan kypsyä kannen alla noin 15 minuuttia. Tarkista kypsyys maistamalla kaalia ja porkkanaa.
    • Lisää ruokaan tuorejuusto nokareina ja halutessasi currytahna. Kuumenna, kunnes juusto sulaa ja sekoittuu tasaisesti ruokaan.
    • Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita ja esimerkiksi kirsikkatomaatteja.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös