Valkosipulikatkarapuja ja nuudeleita

Valkosipulikatkarapuja ja nuudeleita

Valkosipulikatkarapuja ja nuudeleita

Luokka: 
Pata- ja vokkiruoat, risotot, Juurekset, Kaalit, Sienet, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Valkosipulikatkarapuja ja nuudeleita ohje

    • Kuori ja suikaloi kasvikset. Viipaloi valkosipuli ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna 2 tl öljyä paistin- tai vokkipannulla. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä, kovimmat ja pisimpään kypsyvät ensin ja muut vähitellen.
    • Samalla kun kypsennät kasviksia pannulla, kuumenna vesi kattilassa ja kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta kypsät nuudelit ja sekoita vokattujen (jätä vähän raaoiksi) kasvisten joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
    • Siirrä nuudelit ja kasvikset tarjoiluastiaan ja pidä lämpimässä.
    • Lisää tyhjälle pannulle 1 tl öljyä ja kuumenna. Sekoita joukkoon valkosipuliviipaleet, mutta varo ettei valkosipuli pala. Lisää valkosipuliöljyyn katkaravut ja kuumenna nopeasti.
    • Lisää persilja ja kaada katkaravut nuudeli-kasvisseoksen joukkoon. Tarjoa heti.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös