Valkosipuli-anisporkkanat

Valkosipuli-anisporkkanat

Valkosipuli-anisporkkanat

Luokka: 
Lämpimät lisäkeruoat, Vegetaariset ohjeet, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Valkosipuli-anisporkkanat ohje

    • Leikkaa pestyt porkkanat vinottain noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Keitä vähässä, kevyesti suolalla maustetussa vedessä 5 - 10 minuuttia. Kokeile kypsyyttä välillä tikulla, koska varhaisporkkanat kypsyvät todella nopeasti.
    • Valuta porkkanoista liemi talteen ja käytä esimerkiksi keittoihin. Sekoita joukkoon hunaja, rouhittu anis, puserretut valkosipulinkynnet ja öljy.
    • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös