Bulgarialainen shopska-salaatti

Bulgarialainen shopska-salaatti

Bulgarialainen shopska-salaatti

Luokka: 
Kylmät lisäkeruoat, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Salaatit ja marinoidut kasvikset, raasteet, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Lisäksi

Vaikeusaste

Bulgarialainen shopska-salaatti ohje

    • Leikkaa kurkku, tomaatit ja paprika pieniksi kuutioiksi. Puolita sipuli ja leikkaa hyvin ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja.
    • Sekoita kastikeainekset esimerkiksi pienessä, kannellisessa lasitölkissä ravistaen.
    • Yhdistä salaattiainekset ja kastike tarjoiluastiaan. Murusta pinnalle fetajuustoa.
  1. Vinkki:
    Voit halutessasi poistaa niin kurkusta kuin tomaateistakin sisukset ja käyttää ne joko ruokiin tai soseuttaa kylmäksi juomaksi.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös