Paahdetut kastanjat

Paahdetut kastanjat

Paahdetut kastanjat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 0.5 kg kastanjoita
Vaikeusaste

Paahdetut kastanjat ohje

    • Huuhdo ja pyyhi kastanjat talouspaperilla. Tee terävällä veitsellä suippoon päähän ristiviilto.
    • Peitä tarjoiluastiaksi sopiva laakea vuoka karkealla suolalla ja paina kastanjat siihen niin, että suippo pää jää ylöspäin. Paahda kastanjoita 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes kuori irtoaa helposti ja malto tuntuu puristettaessa pehmeältä.
    • Voit myös kokeilla tikulla, ovatko kastanjat pehmeitä sisältä. Älä paahda liian kauan.
    • Tarjoa kastanjat kuumina. Kastanjat kuoritaan ja syödään sormin sitruunalla maustetun vaahdotetun voin kanssa.
  1. Kotimaiset Kasvikset ry