Palsternakka-omenapeti salviabroilerille

Palsternakka-omenapeti salviabroilerille

Palsternakka-omenapeti salviabroilerille

Luokka: 
Uuni- ja grilliruoat, Broileri ja kalkkuna, Juurekset

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Marinadiin

Vaikeusaste

Palsternakka-omenapeti salviabroilerille ohje

    • Kuori palsternakat, porkkanat ja sipulit. Leikkaa reiluiksi lohkoiksi. Leikkaa omenat neljään lohkoon ja poista siemenet. Laita juurekset ja omenat suureen uunivuokaan tai uunipellille leivinpaperin päälle.
    • Valmista salviakastike. Pese sitruuna hyvin ennen keltaisen kuoren raastamista. Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset ja soseuta vihreäksi kastikkeeksi monitoimikoneen teholeikkurilla tai sauvasekoittimella. Mausta hyvin suolalla ja pippurilla.
    • Kaada kastiketta juures- ja omenalohkojen päälle. Sekoita hyvin. Voitele myös broilerin rintaleikkeet kastikkeella. Halutessasi voit ensin ruskistaa ne paistinpannulla. Nosta rintaleikkeet juures- ja omenapedin päälle.
    • Kypsennä 225-asteisessa uunissa 35 - 40 minuuttia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.


Ylös