Vihreä kasvislautanen

Vihreä kasvislautanen

Vihreä kasvislautanen

Luokka: 
Lämpimät lisäkeruoat, Vegetaariset ohjeet, Kaalit, Palkokasvit, Vihanneshedelmät, Raparperi, parsa, yms

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Vihreä kasvislautanen ohje

    • Huuhtele ja paloittele kasvikset. Kypsennä kasvikset puolikypsiksi joko keittäen, höyryttäen tai mikroaaltouunissa.
    • Sekoita kastikkeen ainekset kattilassa ja kuumenna niin kauan, että hunaja sulaa.
    • Asettele kasvikset tarjoilulautaselle ryhmittäin ja kaada kastike kasvisten päälle. Tarjoa heti. Kasvislautanen sopii lisäkkeeksi niin kala- kuin liharuoillekin.
  1. Vinkki:
    Voit vaihtaa Inkiväärin valkosipuliin.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös