Kesäkurpitsa-sipulisalaatti

Kesäkurpitsa-sipulisalaatti

Kesäkurpitsa-sipulisalaatti

Luokka: 
Kylmät lisäkeruoat, Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-sipulisalaatti ohje

    • Raasta kurpitsat karkeaksi raasteeksi, hienonna sipulit ja tilli, sekoita ja siirrä purkkiin.
    • Keitä mausteliemi, sekoita siihen hunaja ja kaada vihannesten päälle. Anna maustua muutama päivä jääkaapissa. Hyvää liha- ja kalaruokien lisäkkeenä. Säilytys viileässä.
  1. Huom. Ohjeessa on aika paljon valkosipulia, joten voit hyvin makusi mukaan vähentää sen määrää tai jättää pois.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös