Kasvisseljanka

Kasvisseljanka

Kasvisseljanka

Luokka: 
Keitot, Vegetaariset ohjeet, Juurekset, Palkokasvit, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Vaikeusaste

Kasvisseljanka ohje

    • Kuori juurekset ja leikkaa lohkoiksi. Huuhdo ja perkaa pavut ja leikkaa noin neljään osaan. Kuori ja lohko sipulit.
    • Kuumenna paksupohjaisessa, tilavassa kattilassa tilkka öljyä ja kuumenna kasvispaloja koko ajan käännellen.
    • Lisää kasvisliemi, tomaattimurska ja lohkotut tomaatit sekä laakerinlehti, maustepippurit ja fenkolinsiemenet.
    • Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.
    • Kuutioit kurkut. Lisää keittoon kurkkukuutiot ja kurkkujen lientä. Kuumenna ja tarkista maku. Ripottele pinnalle persiljaa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.


Ylös