Juustoinen parsakaalikeitto

Juustoinen parsakaalikeitto

Juustoinen parsakaalikeitto

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 l vettä
  • 1 kasvisliemikuutio tai kasvisfondia
  • 4 perunaa
  • 1 sipuli
  • 3 parsakaalia
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 valkosipulin kynttä
  • 100 g (viherpippuri)sulatejuustoa
  • 1 dl (kuivattuja suppilovahveroita)
  • lehtipersiljaa
Vaikeusaste

Juustoinen parsakaalikeitto ohje

    • Kuori ja kuutioi perunat ja sipuli. Leikkaa parsakaali sopiviksi nupuiksi ja paprikat suikaleiksi. Lisää perunat ja sipulikuutiot ja kiehuvaan kasvisliemeen.
    • Jos haluat lisätä keittoon suppilovahveroita, lisää liotetut suppilovahverot tässä vaiheessa.
    • Anna kiehua noin 12 minuuttia. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, sulatejuusto, parsakaalinnuput ja paprikasuikaleet. Anna kiehua vielä 5 minuuttia.
    • Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja koristele lehtipersiljalla.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry