Italialainen kasvis-pestokeitto

Italialainen kasvis-pestokeitto

Italialainen kasvis-pestokeitto

Luokka: 
Keitot, Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Juurekset, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Tarjoiluun

Vaikeusaste

Italialainen kasvis-pestokeitto ohje

    • Kuori ja halkaise porkkanat ja sipulit. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Viipaloi porkkanat, lehtiselleri ja valkosipulin kynnet. Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa viipaleiksi. Kuutioi tomaatit.
    • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää tomaattisose, sipuli, valkosipuli ja porkkana. Kuullota muutama minuutti. Lisää varsiselleri, kesäkurpitsa ja vesi. Keitä muutama minuutti. Lisää tomaattikuutiot, suola, sokeri ja mustapippuri.
    • Hauduta vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi pavut.
    • Kuumenna ja lisää viimeisenä basilikasilppu. Tarjoa keitto "pestosilmän" ja parmesaanilastujen kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös