Italialainen kasvis-pestokeitto

Italialainen kasvis-pestokeitto

Italialainen kasvis-pestokeitto

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 2 porkkanaa
  • 1 sipuli
  • 2 lehtiisellerin vartta
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 kesäkurpitsaa
  • 1 kesäkurpitsaa
  • 5 tomaattia
  • 1 rkl öljyä
  • 2 rkl tomaattisosetta
  • 7.5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl sokeria
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 prk kidney papuja (à 400g)
  • hienonnettua, tuoretta basilikaa

Tarjoiluun

  • (parmesaanijuustoa)
  • pestoa
Vaikeusaste

Italialainen kasvis-pestokeitto ohje

    • Kuori ja halkaise porkkanat ja sipulit. Leikkaa sipuli kuutioiksi. Viipaloi porkkanat, lehtiselleri ja valkosipulin kynnet. Halkaise kesäkurpitsa ja koverra siemenet pois lusikalla. Leikkaa viipaleiksi. Kuutioi tomaatit.
    • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää tomaattisose, sipuli, valkosipuli ja porkkana. Kuullota muutama minuutti. Lisää varsiselleri, kesäkurpitsa ja vesi. Keitä muutama minuutti. Lisää tomaattikuutiot, suola, sokeri ja mustapippuri.
    • Hauduta vielä muutama minuutti. Lisää lopuksi pavut.
    • Kuumenna ja lisää viimeisenä basilikasilppu. Tarjoa keitto "pestosilmän" ja parmesaanilastujen kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry