Sipulipannari

Sipulipannari

Sipulipannari

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 3 kpl puna- tai keltasipulia
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 rkl tuoretta timjamia
  • 1 rkl balsamietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 dl juustoraastetta

Taikina

  • 6 dl maitoa
  • 4 kpl munaa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl hiivaleipäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 0.5 dl pullomargariinia
Vaikeusaste

Sipulipannari ohje

    • Sekoita taikinan ainekset keskenään ja anna taikinan turvota puoli tuntia.
    • Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi tai viipaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota sipulit pehmeiksi. Mausta timjamilla, balsamietikalla, suolalla ja mustapippurilla. Anna seoksen hieman jäähtyä.
    • Kaada taikina voidellulle uunipannulle. Levitä sipuliseos taikinan päälle ja ripottele lopuksi juustoraastetta. Kypsennä pannaria 225-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry