Gazpacho, kylmä vihanneskeitto

Gazpacho, kylmä vihanneskeitto

Gazpacho, kylmä vihanneskeitto

Luokka: 
Välipalat, pienet syötävät, Keitot, Vegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät, Yrtit, idut ja versot, pinaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

Tarjoiluun

Vaikeusaste

Gazpacho, kylmä vihanneskeitto ohje

    • Huuhtele paprikat, halkaise ja poista siemenet ja kannat. Paloittele paprikat ja huuhdottu kurkku sekä tomaatit.
    • Huuhtele ja paloittele nippusipulit. Säästä sipulien varret johonkin toiseen ruokaan. Kuori valkosipulinkynsi ja hienonna.
    • Voit siirtää kasvikset tilavaan astiaan, lisätä joukkoon loput ainekset ja antaa ainesten maustua tässä vaiheessa jääkaapissa, jolloin maut tasaantuvat.
    • Soseuta kasvikset monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa. Tarkista maku.
    • Jäähdytä keitto täysin kylmäksi ja tarjoa se hellepäivänä niin, että lisäät siihen juuri ennen tarjoilua jääkuutioita.
    • Annostele lautasille kurkkukuutioita, lisää keitto ja ripota pinnalle tuoreyrttiä.
    • Lisäkkeeksi sopivat rapeaksi paahdetut leipäviipaleet tai patonki.
    • Vinkki: Voit halutessasi ensin kevyesti kuullottaa kaikki kasvikset pannulla tilkassa öljyä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry 


Ylös