Kevätsipuli-keltajuurisalaatti

Kevätsipuli-keltajuurisalaatti

Kevätsipuli-keltajuurisalaatti

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 100 g keltajuurta
  • 5 kevätsipulia
  • 1 punainen chili
  • 3 oksaa persiljaa
  • 2 limettiä
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • valko- tai mustapippuria
Vaikeusaste

Kevätsipuli-keltajuurisalaatti ohje

    • Keitä keltajuuret kuorineen. Anna jäähtyä, kuori ja kuutioi.
    • Hienonna kevätsipulit, chili, josta on siemenet poistettu, sekä persilja.
    • Kuori limetit tai sitruuna ja leikkaa kalvottomiksi lohkoiksi. Pilko hedelmänliha.
    • Sekoita raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla ja pippurilla.
    • Tarjoile lihapullien, kinkun, riistan tai kalan kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry