Pannulla paistetut viipaleperunat

Pannulla paistetut viipaleperunat

Pannulla paistetut viipaleperunat

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 800 g valkosipuliperunaviipaleita (pakaste) tai vastaava määrä raakoja perunaviipaleita
  • 2 rkl margariinia tai voita
  • suolaa, mustapippurirouhetta
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
Vaikeusaste

Pannulla paistetut viipaleperunat ohje

    • Kuumenna rasva paistinpannussa. Kaada jäiset perunaviipaleet pannuun ja paista hitaasti, silloin tällöin käännellen kypsäksi. Mausta.
    • Valmistus raaoista perunoista: Kuori perunat ja viipaloi. Liota viipaleita jonkin aikaa kylmässä vedessä tärkkelyksen irrottamiseksi. Valuta vesi pois ja kuivaa perunaviipaleet talouspaperilla tai pyyheliinalla. Kuumenna rasva paistinpannussa. Lisää perunaviipaleet pannuun ja paista hitaasti, silloin tällöin käännellen kypsäksi. Mausta.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry