Sipuli-kurpitsapikkelssi

Sipuli-kurpitsapikkelssi

Sipuli-kurpitsapikkelssi

Luokka: 
Lakto-ovovegetaariset ohjeet, Säilöntäohjeet, Vegetaariset ohjeet, Sipulit, Vihanneshedelmät

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

Kastike

Vaikeusaste

Sipuli-kurpitsapikkelssi ohje

    • Mittaa liemen aineet laakeahkoon kattilaan, valkosipulinkynnet viipaloituina. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon sipulisuikaleet. Anna keihua miedolla lämmöllä kannen alla pari minuuttia.
    • Lisää kurpitsasuikaleet ja anna niiden kiehua minuutin ajan. Sekoita ja painele aineita liemeen.
    • Ota kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä kannen alla. Purkita seos. Pikkelssi säilyy jääkaapissa useita kuukausia.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry


Ylös