Tomaattisalsa

Tomaattisalsa

Tomaattisalsa

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 6 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 4 rkl öljyä
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl tuoretta oreganoa
  • suolaa
  • mustapippuria
Vaikeusaste

Tomaattisalsa ohje

    • Leikkaa tomaatit puoliksi ja poista siemenet. Pilko hedelmäliha. Pese paprika, poista siemenkota ja pilko hedelmäliha. Hienonna valkosipuli. Yhdistä kasvikset. Lisää öljy, sitruunamehu ja hienonnettu oregano. Sekoita hyvin.
    • Mausta suolalla ja pippurilla ja anna makujen tasaantua huoneenlämmössä noin tunnin ajan.
    • Tarjoa paahdetun leivän päällä tai liharuokien lisäkkeenä. Suurenna annos, jos käytät salsaa pastan kastikkeena.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry