Hunajameloni ja punaherukoita

Hunajameloni ja punaherukoita

Hunajameloni ja punaherukoita

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 0.5 kpl hunajamelonia
  • 0.5 l punaherukoita
  • juoksevaa hunajaa
Vaikeusaste

Hunajameloni ja punaherukoita ohje

    • Leikkaa meloni pituussuunnassa puoliksi ja poista siemenet ruokalusikalla. Leikkaa puolikkaat edelleen kapeammiksi viipaleiksi. Irrota hedelmäliha kuoresta ja leikkaa paloiksi.
    • Siirrä melonipalat tarjoiluastiaan. Ripottele päälle punaherukat.
    • Valuta hunaja ohuelti marjojen päälle. Anna viiletä jääkaapissa ennen tarjoamista.
  1. Vinkki:
    Jättämällä melonin kuoret hedelmäpalojen alle, saat näyttävät jälkiruoka-annokset.
  2. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry.