Kesäkurpitsa-tomaattikastike

Kesäkurpitsa-tomaattikastike

Kesäkurpitsa-tomaattikastike

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 kpl pieni sipuli
  • 1 kpl pieni kesäkurpitsa
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (à 400g)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • ripaus chiliä
  • 3 rkl hienonnettua, tuoretta basilikaa
Vaikeusaste

Kesäkurpitsa-tomaattikastike ohje

    • Kuori ja pilko sipuli. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi tai leikkaa suikaleiksi.
    • Kuumenna öljy paistinpannulla. Lisää sipuli ja kesäkurpitsa ja kääntele niitä hetki. Lisää tomaattimurska, mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä.
    • Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 5 - 10 minuuttia.
    • Lisää basilika ja maista. Lisää tarvittaessa mausteita.Tarjoa keitetyn pastan ja leivän kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry