Keltainen mojo -dippikastike

Keltainen mojo -dippikastike

Keltainen mojo -dippikastike

Ainekset

4 henkilölle

1

Ohje

  • 1 kpl keltainen paprika
  • 2 kpl edellisen päivän valkoista leipäviipaletta (ilman kuoria)
  • 3 kpl valkosipulinkynttä
  • 0.5 kpl chili (ilman siemeniä)
  • 0.5 kpl sitruunan mehu
  • 2 tl valkoviinietikkaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0.5 dl oliivi- tai rypsiöljyä
  • ripaus suolaa ja sokeria
  • rouhittua mustapippuria
Vaikeusaste

Keltainen mojo -dippikastike ohje

    • Puolita pesty paprika ja poista sisus. Paloittele paprikanpuolikkaat ja pane tehosekoittimeen leipäviipaleiden, murskattujen valkosipulinkynsien, pilkotun chilin, sitruunamehun, viinietikan ja paprikajauheen kanssa.
    • Soseuta seos tasaiseksi ja lisää öljy ohuena nauhana. Maista ja mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurirouheella.
    • Tarjoa dippikastikkeena esimerkiksi paistettujen veneperunoiden kanssa.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry