Hunajaiset sipulit

Hunajaiset sipulit

Hunajaiset sipulit

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 1 kg pieniä sipuleita
  • vettä
  • nippu tuoretta oreganoa

Lisäksi

  • 2 dl väkiviinaetikkaa
  • 5 dl vettä
  • 1 dl hunajaa
  • 1 tl kokonaisia valkopippureita
Vaikeusaste

Hunajaiset sipulit ohje

    • Kasta sipulit kuumaan veteen ja kuori ne. Leikkaa suuret sipulit lohkoiksi.
    • Mittaa liemiainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää sipulit ja keitä läpikuultaviksi.
    • Lado sipulit vuorotellen oreganon oksien kanssa puhtaisiin, kuumiin lasitölkkeihin. Kaada liemi päälle ja sulje tölkit. Säilytä kylmässä.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry