Tomaattiketsuppi

Tomaattiketsuppi

Tomaattiketsuppi

Ainekset

1 annosta

1

Ohje

  • 1 kg kypsiä tomaatteja
  • 2 sipulia
  • 2 punaista paprikaa
  • 1.5 dl fariinisokeria
  • 1.5 dl viinietikkaa
  • 1.5 tl suolaa
  • 0.5 tl neilikkaa
  • 0.5 tl kardemummaa
Vaikeusaste

Tomaattiketsuppi ohje

    • Kasta tomaatit kiehuvaan veteen ja kuori. Paloittele sipulit ja paprikat.
    • Sekoita kattilassa fariinisokeri, viinietikka ja suola. Kuumenna ja lisää kasvikset. Keitä noin tunti.
    • Soseuta seos sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Mausta neilikalla ja kardemummalla.
    • Kaada ketsuppi hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin. Sulje tölkit ja siirrä jääkaappiin.
  1. Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry